När ni ska ha riktigt kul!

Då är gokart på Lockarps gokart det rätta valet. Alla ingredienser för en maxad upplevelse finns hos oss! Nordens största och snabbaste hyrkartbana med riktigt svåra och utmanande kurvor som närmar sig i rasande fart. Vem är snabbast i ert gäng?

IDEER TILL ARRANGEMANG:

Möhippa och svensexa

Ett fartfylld event! Nu kan ni boka lördagar mellan 09.00-11.00. Dra på er overaller och hjälmar och hoppa i våra gokarts till ett maxat race på banan. Möhippan/svensexan kan få behålla sina ”specialkläder”, bara de är heltäckande… Det blir roligt och många adrenalinkickar som alla minns. Greppa en hamburgare från grillen innan nästa äventyr…

Ut med gänget

Gokarts är kul för alla åldrar. Utmana gänget eller familjen till några roliga och fartfyllda varv på banan. Olika typer tävlingar finns beroende på hur många ni är. Är ni bara några stycken, så kom gärna ut och kör på drop-in tiden (se tider på startsidan).
Boka

Daytona

Upp till 25 pers
Ni börjar med att bekanta er med bana och gokart under en träningskörning. På det följer två stycken kvalheat med startordning efter s.k. ”Engelsk lottning”. Sammantaget resultat från båda kvalheaten ger startordningen i finalen. Slutligen den stora FINALEN. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a.

  • 600 kr. per deltagare, minideb 4.800 kr
Tidsåtgång: ca. 1 timme

Daytona+

26-50 pers
Som Daytona fast för 26-50 personer. Kvalheat med flera grupper. Sedan följer en B-final innan de 25 snabbaste gör upp om segern i A-FINALEN. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a.

  • 600 kr. per deltagare
Tidsåtgång: ca. 2 timmar

Le Mans

24-75 pers
2-3 personer bildar ett lag och delar på en gokart. Obligatoriska depåstopp med byte av förare. Vi börjar med 20-25 min träning, sedan är det race i en timme. Flest antal varv vinner. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. Max 25 lag.

  • 1600 kr. per gokart för 1½ timme
  • 1900 kr. per gokart för 2 timmar
Tidsåtgång: 1½ – 2 timmar

Le Mans+

36-100 pers
Maxi långlopp där 3-4 personer bildar ett lag och delar på en gokart. Obligatoriska depåstopp med byte av förare. Vi börjar med 30 min träning, sedan är det race resten av tiden. Flest antal varv vinner. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. Max 25 lag.

  • 1900 kr. per gokart för 2 timmar
  • 2600 kr. per gokart för 3 timmar
  • 3300 kr. per gokart för 4 timmar
Tidsåtgång: ca. 2-4 timmar

Kalaskul

Vi tar alltid extra hand om jubilaren eller bruden/brudgummen…

Mat & dryck

Race-kaféet erbjuder bl.a. korv, hamburgare, smörgåsar, tilltugg och dryck i alla prisklasser. Eller kanske du är mer sugen på godis och glass?

Kolla på Formel 1

När de stora tävlingarna kör är du välkommen att kolla på race med oss på storbilds-tv. Gratis, så klart. Se Formel 1 kalendern

Vill ni ha specialgjorda priser till ert event som minne – eller varför inte en pokal till vinnaren? Fråga oss för mer info!

HUR LÅTER DET?


Nordens största hyrkartbana, arrangemang för företag och privatpersoner. Kontakta oss så hittar vi en bra lösning för dig.

Ring och boka på 040-54 70 60 eller kom förbi på drop-in!

BOKA NU

HÄNG MED OSS!


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig informerad om allt det roliga som händer på och runt banan.


facebook Youtube

KONTAKTA LOCKARPS GOKART


Telefontid vardagar (under säsong)


Kl 10-12 samt 14-18: 040-54 70 60


bokning@lockarpsgokart.se


Övrig kontakt:


Douglas - douglas@lockarpsgokart.se


Jörgen - jorgen@lockarpsgokart.se