VÄLKOMMEN TILL ETT OFÖRGLÖMLIGT

ARRANGEMANG FÖR DITT FÖRETAG

video
Här finns de perfekta förutsättningarna för att hålla ett lyckat arrangemang med kollegor eller kunder. Våra gokarts är snabba och säkra, banan är stor och underhållande. Racen blir oftast jämna och intensiva och efteråt kan vi fixa mat/grillat och dricka (alkoholfritt).

IDEER TILL ARRANGEMANG:

Kick-off

Starta dagen med en introduktion till medarbetarna eller samarbetspartners i vår samlingslokal. Efter något gott att äta sticker ni ut och tävlar på banan i adrenalinpumpande lopp. Vem är snabbast? Hur går det för chefen? Avsluta sedan med prisutdelning med bubbel och tilltugg i cafeterian.

Kundarrangemang

Inleda en ny kundrelation, fira ett avslutat projekt, demonstrera nya produkter eller helt enkelt bara ha kul tillsammans med sina kunder. Anledningarna kan var många för att träffas och köra gokart. Vi kan erbjuda olika typer av arrangemang för grupper från 6 till 80 personer där även mat eller grillning kan ingå. Kontakta oss för ett individuellt upplägg.
Boka

Daytona

Upp till 25 pers
Ni börjar med att bekanta er med bana och gokart under en träningskörning. På det följer två stycken kvalheat med startordning efter s.k. "Engelsk lottning". Sammantaget resultat från båda kvalheaten ger startordningen i finalen. Slutligen den stora FINALEN. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a.
  • 600 kr. per deltagare, minideb 4.800 kr
Tidsåtgång: ca. 1 timme

Daytona+

26-50 pers
Som Daytona fast för 26-50 personer. Kvalheat med flera grupper. Sedan följer en B-final innan de 25 snabbaste gör upp om segern i A-FINALEN. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a.
  • 600 kr. per deltagare
Tidsåtgång: ca. 2 timmar

Le Mans

24-72 pers
2-3 personer bildar ett lag och delar på en gokart. Obligatoriska depåstopp med byte av förare. Vi börjar med 20-25 min träning, sedan är det race i en timme. Flest antal varv vinner. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. Max 25 lag.
  • 1600 kr. per gokart för 1½ timme
  • 1900 kr. per gokart för 2 timmar
Tidsåtgång: 1½ - 2 timmar

Le Mans+

36-100 pers
Maxi långlopp där 3-4 personer bildar ett lag och delar på en gokart. Obligatoriska depåstopp med byte av förare. Vi börjar med 30 min träning, sedan är det race resten av tiden. Flest antal varv vinner. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. Max 25 lag.
  • 1900 kr. per gokart för 2 timmar
  • 2600 kr. per gokart för 3 timmar
  • 3300 kr. per gokart för 4 timmar
Tidsåtgång: ca. 2-4 timmar

Konferens

En konferens med inslag av gokartkörning är en lyckad konferens. Kontakta oss för olika typer av upplägg.

Mat & dryck

Nu erbjuder vi god mat, tilltugg och dryck i alla prisklasser. Är det fint väder kan vi alltid tända grillen. Kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar er.

Kolla på Formel 1

Vi visar live Formel 1 och MotoGP på storbildsskärm. Kom och heja med oss och andra motorentusiaster. När?

Prisutdelning

Vill ni ha specialgjorda priser med er företagslogga och datum - eller en stor pokal till vinnaren? Fråga oss för mer info!

HUR LÅTER DET?


Nordens största hyrkartbana, arrangemang för företag och privatpersoner. Kontakta oss så hittar vi en bra lösning för dig.

Ring och boka på 040-54 70 60 eller kom förbi på drop-in!

BOKA NU

HÄNG MED OSS!


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig informerad om allt det roliga som händer på och runt banan.


facebook Youtube

KONTAKTA LOCKARPS GOKART


Telefontid vardagar (under säsong)


Kl 10-12 samt 14-18: 040-54 70 60


bokning@lockarpsgokart.se


Övrig kontakt:


Douglas - douglas@lockarpsgokart.se


Jörgen - jorgen@lockarpsgokart.se