BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Skicka oss här dina kontaktuppgifter samt lite info om dina önskemål, så svarar vi dig inom1 arbetsdag. Har du inte fått svar från oss inom 1 arbetsdag så kolla i din skräppost. Har du andra frågor som detta formulär inte passar för så maila oss på bokning@lockarpsgokart.se.
Tänk på att vi bokar endast grupper som kör något av våra arrangemang. Övrig körning görs på våra Drop-in tider som står på startsidan.
  1. (obligatorisk)
  2. (giltig e-postadress krävs)
  3. (obligatorisk)
  4. (obligatorisk)
  5. (obligatorisk)
  6. (obligatorisk)
  7. (obligatorisk)
 

cforms contact form by delicious:days

UNDRAR DU ÖVER NÅGOT?

MÅSTE MAN BOKA INNAN MAN KOMMER?

Om ni är en grupp som vill köra minst ett en timmes arrangemang så är det bra om ni bokar det innan. I annat fall så behövs det inte. På startsidan så skriver vi vilka lediga tider som finns innevarande vecka. Under dessa tider kan ni komma och köra utan föranmälan, oavsett hur många ni är. Dessa lediga tider förändras så kontrollera dem innan ni kommer ut till banan.

VAD GÄLLER FÖR EN BOKNING?

För att boka ett arrangemang bör ni minst vara 8 personer. Är ni färre kan ni ändå boka banan för er själva men vi har vi ett minimipris för en 1 timmes bokning på 4.400 kr (4.800 kr på vardagar). Tänk på att en bekräftad bokning är bindande!
Bokningsregler: Avbokning kan ske utan kostnad upp till 7 dagar innan bokad tid. Avbokning som sker mellan 7 dagar och 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av bokat belopp. Avbokning med mindre än 24 tim kvar till bokad tid debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokning pga av regn på Lockarps Gokartbana kan göras när som hels utan någon kostnad. Utebliven bokning, dvs ingen kommer och avbokning inte är gjord debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokningar kan endast göras till mail bokning@lockarpsgokart.se och är giltig först efter bekräftelse via mail.

BOKNINGSBARA TIDER?

Ni kan göra en bokning när som helst under normala öppettider men även mellan kl 13.00-17.00 på måndag och onsdag samt från kl 13.00 övriga vardagar.

KAN MAN BOKA DROP-IN KÖRNING?

Drop-in körning kan inte bokas. Vi har Drop-in körning varje dag under normala öppettider, fast inte när vi har bokningar.
Är ni ett stort gäng (10 eller fler) som vill köra drop-in tillsammans kan ni ringa och reservera tiden.

REGN? INGET PROBLEM!

Att köra i regn är riktigt roligt. Vi har regnkläder åt er som ni får låna. I de flesta fall går det bra att köra i regn men om det ligger mycker vatten på banan så måste vi tyvärr ställa in. Det är alltid upp till dig som är kund om ni vill köra i regn eller inte. Vill ni inte köra så ställer vi in eller försöker hitta en ny tid. Det kostar aldrig någonting om ni vill ställa in pga regn!
Boka

HUR LÅTER DET?


Nordens största hyrkartbana, arrangemang för företag och privatpersoner. Kontakta oss så hittar vi en bra lösning för dig.

Ring och boka på 040-54 70 60 eller kom förbi på drop-in!

BOKA NU

HÄNG MED OSS!


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig informerad om allt det roliga som händer på och runt banan.


facebook Youtube

KONTAKTA LOCKARPS GOKART


Telefontid vardagar (under säsong)


Kl 10-12 samt 14-18: 040-54 70 60


bokning@lockarpsgokart.se


Övrig kontakt:


Douglas - douglas@lockarpsgokart.se


Jörgen - jorgen@lockarpsgokart.se